Laadukkaat ja kestävät työ- ja kaivinkoneen kauhat

Valmistamme laadukkaat, kestävät kauhat työkoneisiin. Mallistomme on laaja ja voit tutustua siihen sivuillamme. Jos et löydä hakemaasi kauhaa, kysy meiltä rohkeasti. Valmistamamme kauhat on suunniteltu kestämään raskasta työtä ja palvelemaan vuosia. Jokaiselle kauhalle on oma käyttötarkoituksensa ja vahvuutensa. Jokainen kauha on valmistettu huolella, ja jo suunnittelusta asti laatuun on panostettu. Materiaalit ovat korkealuokkaisia ja ke stävät kauhat on tarkoitettu ammattilaisten käyttöön työkoneisiin.

Kaapelikauhat ja vesijohtokauhat

Kaapeli- ja vesijohtokauhat soveltuvat nimensä mukaisesti kaapeli- ja vesijohtotöihin. Tilavuudet vaihtelevat 300 litrasta 1500 litraan. Myös näissä kauhoissa on kehitystyö tähdännyt korkeaan käytettävyyden asteeseen.

Tutustu tuotteeseen.

Kuokkakauhat

Kuokkakauhat ovat ammattilaisten työvälineitä. Valmistamme niin huulikuokat kuin kynsikuokatkin, useissa eri kokoluokissa. Kuokkakauhat soveltuvat erinomaisesti rankkoihinkin töihin. Kuokkakauhassa on tarkkaan suunniteltu muoto, joka mahdollistaa raskaan ja ison maalastin, kuten kivien, noston. Optimaalinen kauhan muotoilu myös pitää maa-aineksen kauhassa. Kuokkakauhoja käytetään ominaisuuksiensa vuoksi esimerkiksi avolouhoksilla.

Tutustu tuotteeseen.

Luiskakauhat

Luiskakauhat ovat saatavilla tilt tai jäykkä luiskakauha ja kallistuva luiskakauha. Tilt-mallissa luiskakauhan korkeus on noin 10 cm pienempi sekä takakulmat on käännetty hieman sisäänpäin.

Tutustu tuotteeseen.

Mätästyskauhat

Mätästyskauhat on nimensä mukaisesti suunniteltu mätästykseen ja kääntömätästykseen, sekä pienen ojan kaivuun, mutta niitä käytetään myös laikutukseen. Terästyö Salminen valmistaa mätästyskauhat, joiden suunnittelussa on huomioitu optimaalinen käyttö. Kauhojen valmistuksessa on käytetty vain tarkkaan harkittuja materiaaleja ja valmistustekniikoita.

Tutustu tuotteeseen.

Minikauhat

Minikauhat on suunniteltu pienempiin ja niiden tilavuudet vaihtelevat 25—300 litran välillä. Malleissa on monta vaihtoehtoa: minikaapelikauha, minikuokkakauha, minikynsikuokka, miniluiskakauha, miniojakauha ja minitasauskauha.

Tutustu tuotteeseen.

Ojakauhat

Ojakauhat on tarkoitettu teiden ja peltojen ojien tekemiseen. Ojakauhojen muotoilu ja kulmat on suunniteltu siten, että oja syntyy parhaimmalla mahdollisimmalla tavalla. Myös ojakauhoissa on jo suunnitteluvaiheessa huomioitu tarkkaan käyttötarkoitus, valitsemalla parhaiten sopivat materiaalit ja valmistusmenetelmät. Näin ojakauha pysyy käyttökelpoisena myös kovassa käytössä vuosien ajan.

Huom! Ojakauha750-malli on saatavana myös kallistuvana.

Tutustu tuotteeseen.

Tasauskauhat

Tasauskauha on kevytrakenteinen leveä kauha, joka sopii hiekan ja mullan tasaukseen, hallien ym. rakennusten pohjahiekan tasaukseen ja nurmen tekoon. Tasoituskauhat huolella valmistaa Terästyö Salminen. Panostamalla laadukkaaseen kauhaan saat vuosien mittaisen työkalun.

Tutustu tuotteeseen.

Välppäkauhat

Välppäkauhat saat meiltä eri kiinnikkeillä ja eri välityksillä. Välppäkauha on helppo käyttää, siirtää kiinnittää. Kauha soveltuu erilaisten maalajien lajitteluun ja se toimii hyvin kaivinkoneessa.

Tutustu tuotteeseen.

Kysy meiltä lisää – valmistamme kestävät kauhat työkoneisiin laadukkaista materiaaleista.